dimecres, 21 de març del 2012

TRANSMARESME 2012

Doncs si, la primera del calendari ja la tenim al sac, el passat Diumenge ens vam plantar uns quants a Sta. Coloma de Gramenet per fer la Transmaresme, en Jordi A., Jordi S., Rob, Marc, Najo i un servidor agafem el tren ben aviat per poder arribar a l'hora al punt de sortida, ens col-loquem com podem enmig del gruix de participants que aquest any ha crescut respecte a l'any passat i a les vuit, puntuals, compte enrere....pum!!!! sortida...amb bastant de trànsit anem avançant posicions i poc a poc el volum de participants es va dispersant.
De sortida una pujada dura i bastant llarga que et desperta per força, perdo contacte visual amb els Jordis, encara veig al Marc però mica en mica em va agafant distància i en Rob i El Najo van per darrera, decideixo posar un ritme alt però controlat que això es molt llarg i el cos no està encara per exprimir-lo al màxim.
Sobre el km 15/20 torno a recuperar contacte amb en Jordi S. i en Marc i primera variant respecte l'any passat, ens fan anar cap a Can Gurgui per començar a combinar corriols i pistes fins arribar a Argentona, primer avituallament, no paro, encara queda líquid als bidons.
Passat el primer avituallament, segona variant respecte l'any passat, corriols de pujada entre el bosc que ens porten fins a Can Bruguera, pista fins la creu de Rupit combinant amb alguns corriols, aquí les cames ja comencen a recordar-me la falta de forma amb algún avís de rampa i amb aquestes sensacions em planto al segon avituallament a Collsacreu on si paro a omplir aigua.
A partir d'aquí el recorregut es el mateix que l'any passat fins al final, pista ampla, dura al principi i més ràpida i rodadora després.
Amb les cames una mica enrampades arribem per fí a l'última baixada (amb alguna pujada trencadora pel mig) on a 3km del final em trobo en Jordi A. amb roda punxada i maleïnt-ho tot, i es que li havia sortit una cursa molt bona, ànims, nano!!!!.
Segueixo baixant per arribar al final amb 4h 54m.
Gran dia de mountainbike, gran organització i gran recorregut, les variants respecte l'any passat han estat molt encertades i divertides.
A seguir sumant!!


Salut i pedals!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada